Sofi Oksaneni võimas soeng kaalub rohkem kui kümme kilo!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirjanik Sofi Oksanen
Kirjanik Sofi Oksanen Foto: Andres Haabu

Eesti juurtega Soome menukirjaniku Sofi Oksaneni äärmiselt originaalne rõivastumis- ja soenustiil pole keelelegi märkamatuks jäänud. Selle kohta on igaühel oma arvamus.

Foto: Marko Tubli

Sofi kannab Soome võimsaimat rastasoengut, vahendab ajakiri Naised.

Rastasoengu jaoks on Sofil oma «töökoda». Seal teeb talle soenguid juuksur Minna Maltio, kes iga kahe kuu tagant Sofi juukseid tupeerib ja korralikeks rastapatsideks sätib.

Foto: Viktor Burkivski

Juuksur on Soome meedias kirjeldanud oma tööprotsessi järgmiselt:

«Alustan kuklast ja käin sentimeetri haaval läbi iga patsi. Sofi pärisjuuste sisse sätitud tehisjuuste salgud vahetan välja ja sageli katsetame uute värvikombinatsioonidega. Üks selline «juuksekoosolek» Sofiga kestab 13-14 tundi, kuna uuendada tuleb paarsada patsi. Sofi jõuab sessiooni ajal teha ka paar uinakut.»

«Aastate jooksul on tema soeng üha võimsamaks muutunud ja juuksepikendused üha pikemaks läinud. Ma ei usu, et kellelgi teisel Soomes oleks nii uhke rastasoeng, kui Sofil. Kokku kaalub see võimas soeng rohkem kui kümme kilo.»

Foto: Arhiiv.

Oma patse sätib Sofi soengusse tavaliselt ise, abiks kingapaelad, klambrid ja lisapatsid.

Kuidas sulle Sofi soeng meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles