Mees, kes tahab välja näha nagu Kim Kardashian

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: SCANPIX

Suurbritannia meessoost meigikunstnik tahab võimalikult palju sarnaneda USA tõsielustaari Kim Kardashianiga.

Kardashian on sageli kõmu- ja glamuuriajakirjade esikaanel, tal on oma tõsielu show ning meigibränd ning miljoneid dollareid vara, edastab Daily Mail.

Selle tõttu ei ole imekspandav, et 23-aastane Jordan James parke tahab saada niiöelda teiseks Kim Kardashianiks.

Inglane on seni kulutanud 150 000 dollarit iluoperatsioonidele ja protseduuridele, mis teda aina enam Kardashianiga sarnaseks teinud on.

Jordani sõnul ta sõna otseses mõttes armus Kim Kardashiani välimusse pärast seda kui oli näinud episoodi tema show`st «Keeping Up With The Kardashians».

«Mulle meeldib Kimi välimuse juures kõik. Ta on maailma kõige ilusam naine. Tal on ideaalne nahk, ideaalsed juuksed ja ta keha on väga kaunis,» teatas inglane.

Mees on Kardashianiks saamiseks laskunud teha näiteks botoxi süste näo mitmesse kohta, kulmutätoveeringud ja laseriga juuste eemaldamine.

«Ma vaid naeran selle peale kui inimesed mind solvata püüavad ja ütlevad, et ma ei ole mina ise, vaid võltsing. Kui mulle pärast tehtud protseduure oleks jäänud minu enda nägu, siis oleksin küsinud raha tagasi,» teatas Jordan.

Jordan tegi hiljuti läbi ka Kim Kardashiani lemmiknäomaski protseduuri. Mask kannab nime Vampire Facial.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles