Stephen Collinsi ohver: ta pisendab seda intsidenti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Collins
Stephen Collins Foto: SCANPIX

Naine, keda näitleja Stephen Collins pilastas kõigest kümneaastaselt, ei usu mehe vabanduse siirusesse.

Collinsi teod tulid avalikuks oktoobris, kui meediasse jõudis helisalvestis, millel ta tunnistab kolme lapse seksuaalset väärkohtlemist. Näitleja tunnistas tegu sel nädalal ajakirjale People kirjutatud essees.

Naine, kes on tänaseks oma viiekümnendates, kahtleb Collinsi motiivides. Naise sõnul oli ta kümneaastane, kui Collins tema käe võttis ja selle oma peenisele asetas.

«Stephen pisendab seda intsidenti. See polnud mingi spontaanne puudutus... See agressioon lõppes tema jaoks ejakulatsiooniga,» ütles naine väljaandele TMZ.

Collins kirjutas, et ta vabandas ainult ühe ohvri ees, sest ei soovinud teisi traumeerida. «Tema väide, et ta soovis vältida vanade haavade lahtikiskumist, tundub mulle absurdne,» kommenteeris naine.

Naine usub, et Collinsil oli rohkem ohvreid kui need kolm, kellest ta helisalvestisel räägib.

Naine esitas New Yorgi politseile avalduse ja asja uuritakse, kuid kohtusse ei jõua see juhtumi aegumise tõttu.

Collinsi ohvrile ei piisa sellest, et Collins süüd tunnistas: «Miks  ta ei anneta raha, mis tal eluks vajalike asjade kõrvalt üle jääb, kuritarvitatud lastega tegelevale heategevusele? Ja võibolla ta peaks ikkagi vähemalt üritama ja vabandama oma ohvrite ees.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles