Stephen Collins: tegin midagi kohutavat ja kahetsen seda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Collins
Stephen Collins Foto: SCANPIX

Sarjast «Seitsmes taevas» tuntud näitleja Stephen Collins tunnistas avalikult, et  lapsepilastamis-süüdistustel on alust. 

Tänavu oktoobris jõudis avalikkuse ette 2012. aastast pärit helisalvestus, millel mees paistis kinnitavat, et ta on noori tüdrukuid väärkohelnud. 67-aastane Collins hoidis pärast seda madalat profiili ja kommentaare ei avaldanud, kuid nüüd kirjutas ta ajakirjale People avameelse essee. 

Collins kinnitas, et tal oli aastatel 1973 kuni 1994 ebasobiv seksuaalne kokkupuude kolme alaealise tüdrukuga.

«Nelikümmend aastat tagasi tegin midagi kohutavalt valesti ja kahetsen seda. Olen terve aja sellega lepitust otsinud. Otsustasin probleemist avalikult rääkida, sest kaks kuud tagasi avaldasid mitmed uudisteväljaanded salvestise, mille tegi mu toonane abikaasa Faye Grant paariteraapia sessiooni ajal ilma minu ja terapeudi teadmata ja nõusolekuta,» seletab Collins.

«Salvestisel kirjeldasin sündmusi, mis toimusid 20, 32 ja 40 aastat tagasi. Salvestise avaldamise tõttu hakkasid levima oletused ja vihjed asjade kohta, mis on täiesti erinevad sellest, mis tegelikult juhtus. Kuigi see on väga raske, soovin, et inimesed teaksid tõde.»

Collinsi sõnul on ta vabandanud ühe ohvri ees: «Mul oli võimalus vabandada ühe naise ees, 15 aastat hiljem. Vabandasin ja ta oli erakordselt armuline. Kuid oma ravi käigu sain teada, et otsekohesus selliste asjadega võib ohvri jaoks seda hoopis hullemaks teha ja avada vanu haavu. Seetõttu pole ma lähenenud kahele teisele naisele, kellest üks on tänaseks 50. eluaastates ja teine kolmekümnendates.»

People avaldab Collinsi kirjutise täismahus reedel. Samal päeval annab ta intervjuu teleajakirjanik Katie Couricule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles