Salapärane Mr. Gatsby kutsub taas vallatule peole

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mr. Gatsby pidutses koos rohke šampanjaga klubis Teater
Mr. Gatsby pidutses koos rohke šampanjaga klubis Teater Foto: Maksim Toome

Juba sellel reedel, 19.detsembril ootab salapärane Mr. Gatsby Sind suurejoonelisele peole. Klubi Teater viib külalised ajas tagasi 1920ndatesse ja 30ndatesse aastatesse, mil maailma vallutasid allmaailma härrasmehed ning sensuaalsed seltskonnadaamid. 

Üheks ööks saab klubist Teater suursugune Gloria Palace, kus toimub kõige ekstravagantsem ja rikkalikum pidu!

Klubi Teatri 1926. aastal Gloria Palace kinoteatriks rajatud ruumid sobivad Mr. Gatsby peoks erakordselt hästi, andes suurepäraselt edasi 1920/1930 ajastu atmosfääri.

Foto: Maksim Toome

Meelelahutuse eest hoolitsevad ja külalisi tervitavad kaunid klubi Teatri diivad, kes sellel ööl esitavad ka «Great Gatsby'st» inspireeritud programmi. Prantslased kutsusid 1920ndaid  - «années folles» (hullud aastad) - seda just tänu majandusliku heaolu ennekuulmatule tõusule, mis tõi kaasa suurejoonelisemad ja glamuursemad peod, mille lahutamatu osa oli rohke šampanja nautimine. Sellest kõigest võib taaskord osa saada seekordsel klubi Teater Great Gatsby peol!

Foto: Maksim Toome

Võida kutse kahele suurejoonelisele Great Gatsby by Moët & Chandon peole! Selleks vasta küsimusele «Mis seostub Sinul Great Gatsby ajastuga?» Oma vastus saada koos andmetega aadressile mareli@klubiteater.ee. Õnnelik võitja selgub juba reedel, 19.detsembril kell 17.00. Võitjaga võetakse ühendust.

Foto: Maksim Toome

Kogu klubi on justkui ajamasin, mis viib sind 1920/1930.aastate stiilsesse ajastusse! Vaata ka pilte ja saa inspiratsiooni oma reedese kostüümi jaoks.

Rohkem infot Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles