Ansambel Nion avaldas ballaadi armastusest: selle looga näitame enda täiesti teistsugust poolt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nion avaldas uue singli «Teeskleme armastust»
Nion avaldas uue singli «Teeskleme armastust» Foto: Kaader videost

Täna avaldas eestikeelset popmuusikat viljelev ansambel Nion uue singli pealkirjaga «Teeskleme armastust».

Praegusel jõulueelsel ajal üllatab ansambel Nion meid täiesti teistsuguse looga. «Teeskleme armastust» on rahulik ballaad, mis räägib ei miskist muust kui armastusest.

«Selle looga näitame enda täiesti teistsugust poolt. Kes vähegi Nioni repertuaariga kursis on, teab, et meie oleme pigem tuliste rütmide bänd ja ballaade meilt te väga ei kuule. Kuid see on väga võluv lugu ja me otsustasime seda Nioni repertuaari võtta. Minul on siiralt hea meel, et sain vahelduseks midagi rahulikumat laulda,» ütleb Keit Triisa. 

Bändi kittarist Karl Kanter lisab: «Selle looga võtame kokku meie viimase albumi «Tiibade jõud» mis ilmus aasta tagasi. «Teeskleme armastust» on ka albumil viimane lugu ja mulle tundub, et see sobib praegusesse aega väga hästi. Korra aeg maha võtta ja mõtiskleda möödunud aasta üle ja siis uue hooga edasi minna.»

Loo muusika autor on noor laulukirjutaja Anna Kutšinskaja, tekstiautoriks on Marilyn Jurman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles