Laupäeval annavad Rock Cafes kontserdi Smilers ja Shanon!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smilers
Smilers Foto: promo

Sel laupäeval, 20. detsembril, annavad Rock Cafes kontserdi Eesti popmuusika tippklassi esindavad Smilers ning Shanon. Mõlema bändi jaoks on see viimane suurem ülesastumine sel aastal ning pileteid saab juba osta Piletilevist.

Smilers on aktiivselt tegutsenud juba alates aastast 1991 ning andis esimesed albumid välja Soomes. Laialdasem tuntus saabus aga Eestimaa pinnal aastal 1997, kui anti välja album «Olen kuul». Järgnesid edukad albumid ning hitid, mis vaevalt kellelegi võõrad on - «Jalgpall on parem kui sex» (2001), «Ainult unustamiseks» (2003), «Käime katuseid mööda» (2004) jne.

«Lõppev aasta on Smilersi jaoks olnud massiivne! Sõitsime nii mõnedki kilomeetrid ja andsime nii mõnedki kontserdid. Kes meie tuurigraafikut jälginud on, see teab. Ja kus mujal ikka see suurepärane aasta lõpetada kui mitte Rock Cafes!» sõnab Hendrik Sal-Saller.

Foto: promo

Shanon on tegutsenud küll oluliselt lühemat aega, alates aastast 2008, kuid bänd on eestlaste seas ülipopulaarne. Esiksingel “Üksinda” sai sooja vastuvõtu osaliseks ning järgnevad hitid «Draama» ja «Lumekuninganna» ei jäänud sellele sugugi alla.

Ei Smilers ega Shanon vaja Eesti muusikasõbrale tegelikult pikemat tutvustamist. Mõlemad on läbi aegade välja andnud hulganisti superhitte, esinenud nii suurematel kui ka väiksematel üritustel ja festivalidel, võitnud kodumaiseid muusikaauhindu ja tiitleid. Sel nädalavahetusel ühendavad kaks bändi jõud ning astuvad üles Eesti suurima rokiklubi Rock Cafe laval.

Rock Cafe uksed avatakse kell 23.00 ning piletid kontserdile on müügil Piletilevis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles