GALERII! Eesti Olümpiakomitee poolt tunnustatud medalivõitjatele esines Elina Born

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Olümpiakomitee (EOK) tunnustas pidulikul vastuvõtul 2014. aasta teisel poolaastal rahvusvahelistelt tiitlivõistlustelt medaleid võitnud sportlasi ja nende treenereid. Tänase, 16. detsembri seisuga on Eesti sportlased võitnud noorte, juuniorite ja täiskasvanute tiitlivõistlustelt kokku 138 medalit.

Foto: Viktor Burkivski

EOK presidendi Neinar Seli hinnangul jääb selja taha aasta, mis pakkus spordirahvale ja Eesti rahvale eripalgelisi emotsioone. «Kuid tervikuna spordiaastale tagasi vaadates võib öelda, et Eesti sport on tugev – meie sportlased on rahvusvahelisel areenil edukad, meil on toimivad spordiorganisatsioonid ning korralik taristu nii tippspordi kui ka liikumisharrastuse tarbeks,» ütles Seli.

Foto: Viktor Burkivski

Vastuvõtule olid kutsutud lisaks täiskasvanute, juunioride ja noorte tiitlivõistluste medalistidele ka veteranide tiitlivõistluste kuldmedali võitjad ning parasportlased. 2014. aastal võitsid Eesti sportlased medaleid järgmistelt spordialadelt: allveesport, automudelisport, casting, jõutõstmine, karate, kergejõustik, kickpoks, kulturism, kurnimäng, laskesport, laskesuusatamine, maadlus, male, orienteerumine, purjetamine, raadiosport, sambo, sumo, taekwondo (ITF), taipoks, tantsusport, tennis, veemootorisport, vehklemine. Pildigalerii tänasest üritusest leiate siit.

Foto: Viktor Burkivski

Pidulikke vastuvõtte tiitlivõistluste medalivõitjate ja nende treenerite tunnustamiseks on Eesti Olümpiakomitee korraldanud alates 2006. aastast.

Foto: Viktor Burkivski

Eesti spordi katusorganisatsioonina seisab Eesti Olümpiakomitee ausa mängu põhimõtete ja olümpiaväärtuste eest. EOK tagab tippsportlaste ettevalmistuse ja osalemise tiitlivõistlustel, viib ellu noorsportlastele suunatud järelkasvuprogramme ning suurendab positiivsete eeskujude kaudu liikumisharrastuse kandepinda. EOK tööd toetavad suures osas Eesti ettevõtted. EOK sponsorid on Elion Ettevõtted, EMT, ERGO, Ilves Extra, JCDecaux, Monton, NIKE, Olympic Casino Eesti, Paf Grupp, Silberauto.

Foto: Viktor Burkivski

Medalivõitjatele esines superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud lauljatar Elina Born.

Vaata pildigaleriid ja videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles