GALERII! Katrin Kuldma avas Tallinna kesklinnas uue galerii-butiigi

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 12.detsembril avas Katrin Kuldma ligi paarisaja külalise juuresolekul Kentamnni tänaval uue galerii-butiigi. Pidulik lindi läbilõikamine toimus ehtsa samurai mõõgaga ning esitlusele tuli Amanjeda meestekollektsioon.

Foto: Amanjeda by Katrin Kuldma

Butiigis on tervikuna klientide ees Amanjeda meeste ja naiste valmisrõivaste kollektsioonid, aksessuaarid, kingitused ning valik disaineri lemmiktooteid. Valmisrõivastega paralleelselt pakub butiik valikuvõimalust meeste- ja naisterõivaste ekslusiivseteks eritellimusteks.

Amanjeda kollektsioonidele lisaks leiab galerii-butiigist valiku kodumaiseid luksusbrändide - teiste seas on esindatud bykarine juveelid nii naistele kui meestele. Samuti hakkab butiik kvaliteetse rõivamoe kõrval pakkuma võimalust ka kunsti nautimiseks ja ostmiseks.

Foto: Amanjeda by Katrin Kuldma

Avamispeol kostitas Amanjeda külalisi šampanjaga «Veinisõbrast» pärit imeline Jacquart, hõrgud suupisted valmistas Event Catering. Meigi eest hoolitses Katrin Sangla Maxfactori abil.

Amanjeda Group on moedisainiettevõte, mis on välja kasvanud 1993 asutatud Katrin Kuldma Moemajast. Tänanses moeettevõttes on ühendatud pühendumist nõudvad käsitööoskused ja moodsaim tehnoloogia, põhjamaine karge disain ja maailma parimate kangaste valik. Amanjeda kollektsioone müüakse täna Milanos, Riias ja Tallinnas.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles