Elu24 video! Robert Linna: ilmselgelt on mul kodus olnud muusikaline keskkond

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

22. detsembril kl 19 toimub Nordea Kontserdimajas tribuutkontsert The Led Zeppelin Session. Briti bändile avaldavad austust kümned Tallinna ja Eesti noored muusikud koos veel tundmatute koolisolistide kui ka juba armastatud tuntud Eesti solistidega. Teiste seas astub laval üles Robert Linna, kellega Elu24 prooviruumis paar sõna vahetas.

Led Zeppelin pole Linnale võõras - on ta varemgi bändi lugusid esitanud. Arvatavasti selle tõttu talle projektis osalemist pakutigi. 

Kasvades üles muusikalises keskkonnas, leidis ta oma tee Briti bändini juba varajases eas, kuigi teadlikult hakkas ta nende muusikat nautima umbes 18 aastaselt. Kodus oli Linnal olemas isegi vinüülplaat Led Zeppelini paremikust.

Linna isiklik lemmik bändi muusikavaramust on «How Many More Times».

Roberti enda ansamblit Elephants From Neptune'i on võimalik kuulama minna juba 20. detsembril, kui nad astuvad üles uues klubis Kivi Paber Käärid. Lisaks töötab kollektiiv uue muusika kallal ning järgmisel aastal astutakse üles Eesti Laulu konkursi raames.

The Led Zeppelin Session toimub 22. detsembril kl 19 Norde Kontserdimajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles