Kerli õppis ennast tõeliselt armastama alles 27-aastaselt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli
Kerli Foto: Kerli / Facebook

Lauljatar Kerli Kõiv tunnistab, et alles nüüd, 27-aastasena, on ta õppinud end tõeliselt armastama.

«Mõndasid on õnnistatud sellega, et nad on kasvanud rahumeelses ja toetavas kodus, kuid paljudel pole nii hästi läinud ja nad otsivad terve elu seda õlapatsutust ja julgustust, mis oleks pidanud tulema meie vanematelt,» kirjutab Kerli Facebookis.

Kerli on end alati äärmiselt iseseisvaks pidanud, kuid ta hakkas end tõeliselt armastama alles viimasel paaril kuul.

«Minu jaoks on nüüd uskumatu, et ma otsisin iga hinna eest heakskiitu inimestelt, kellel oli minust kama ja et kuulasin kellegi teise hirme täis arvamust, selle asemel, et usaldada enda kõhutunnet. Kahetsuses elamisel pole mõtet, kuid ma kahetsen iga hetke, mil ma asetasin oma jõu endast väljaspool olevatesse kohtadesse ja inimestesse,» seletab Kerli.

Kerli soovitab fännidel alati kuulata oma südant: «Kaaluge võimalusi ja kuulake head nõu, kuid ärge iial reetke oma südant. Kõigele, mis on teistmoodi, osutatakse vastupanu, kuid kõigel, mis on erinev, on potentsiaal teha ajalugu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles