GALERII! Näitlejate südamlik jõululaat Tallinna Draamateatris

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval, 15. detsembril avas taas vaid üheks päevaks uksed Draamateatri jõulusahver, kuhu saabus kauplejaid nii Draamateatrist, Linnateatrist, Nukuteatrist, Vanemuisest kui Estoniast.

Foto: Viktor Burkivski

Jõulusahvri müügilettide taga toimetasid sel aastal Karin Raski, Jan Uuspõllu, Viire Valdma, Kersti Heinloo, Külli Teetamme, Piret Krummi, Jane Kruusi, Anu Konze, Pille Jänese jpt.

Saadaval oli  peaasjalikult teatriinimeste enda valmistatud käsitöö ja sahvri kohvik pakkus näitlejate valmistatud head-paremat suupoolist.

Foto: Viktor Burkivski

Toimus ka õnneloos, mille tulu läheb seekord lastejuttude plaadi sisselugemiseks ja valmistamiseks haiglas viibivate laste jaoks. Õnneloosi auhindadeks olid teatripiletid Draamateatrilt, Estonialt, NO99-lt ja Jan Uuspõllult, kalendrid Linnateatrilt, raamatud Mika Keränenilt ja Eesti Teatri Agentuurilt, ajakirja Sensa ja Diivan tasuta tellimused, kontserdipääsmed Nargenfestivalilt ja Guido Kanguri jazziklubilt ja palju-palju muud.

Vaata suurt pildigaleriid ja videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles