Peeter Võsa annetas heategevuseks oma kasutatud alukad

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rõiva- ja kunstipoe "Dos Caras" avamine, 29.08.2008
Rõiva- ja kunstipoe "Dos Caras" avamine, 29.08.2008 Foto: Maria Vahuri | Photo Factory
Reedel, 29.augustil, pandi Tallinna vanalinna Rüütli tänava rõiva-ja kunstipoes «Dos Caras» välja meie kuulsuste püksikud.

Tegemist on heategevusliku kampaaniaga, mille käigus kogub pood raha Narva- Jõesuu lastekodule mähkmete ostmiseks.

Igast «Dos Carasest» ostetud tootest läheb 10 protsenti Narva-Jõesuu lastekodule ning kampaania kestab 2 kuud.

Oma püksikud olid ära raamida lasknud Mari-Leen Kaselaan, Luisa Värk, Mai Leemet, Rolf Junior, Lauri Pihlap, Karolin Kuusik ja Evely Ventsli.

Muusikaliste vahepaladega esinesid Luisa Värk ja Mai Leemet. Kohale jäid tulemamata Karolin Kuusik ja Rolf Roosalu. Rolfi seksikaid püksikesi esitles hoopis Luisa Värk.

Peo haripunktis marssis kohale ka skandalist Peeter Võsa, näpus isiklikud alukad. Võsa kinnitas, et trussoonid on tal vaid paar korda jalas olnud ning et ta sooviks need samuti heategevuseks annetada.

Kuna kohalviibijad Võsa alukatest erilisse vaimustusse ei sattunud, pidi mees need riputama ühele toolileenile. Sinna nad temast jäidki.

Rahvast oli nii palju, et kõik saabunud külalised ei mahtunudki pisikesse galeriisse. Paljud pidid leppima tänaval seismisega.

Vaata meeleolukat pildigaleriid!


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles