GALERII! Aleksei Brjantsevi kontserti Tallinnas väisasid ka punapõsksed Kristiina Ojuland ja Raimo Kägu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

10. detsembril astus Tallinnas, Nordea Kontserdimajas üles üks Venemaa superstaare, Aleksei Brjantsev oma uue kontserdiprogrammiga «Aitäh, et sa olemas oled».

Foto: Viktor Burkivski

Meeleolukat kontserti väisasid ka värvikad seltskonnategelased Kristiina Ojuland ja Raimo Kägu, kes ostsid mälestuseks ka kaks Brjantsevi plaati.

Foto: Viktor Burkivski

Oma ea kohta üliandekas ning naisi vallutava väljendusrikka sametise baritoniga noor laulja Aleksei Brjantsev on viimaste aastate üks säravamaid avastusi estraadišansooni žanris.

Foto: Viktor Burkivski

Tema võrreldamatu tämber on žanri austajate poolt saanud armastatuks ning tema kaks  Irina Krugiga välja antud duetialbumit lendasid suure tiraažiga laiali ja on hõivanud hittparaadide esikohti.

Palad nagu „Armastatud pilk“, „Hei, mudilane“, „Nagu oleksime me sinuga“, „Sinu silmad on manget”, “Ainult sa”, “Tule minu juurde unenäos”, „Tunnen sinu silmadest puudust” lõid plaadimüügi ja telefonihelinate allalaadimise rekordeid!

2012. aasta augustis andis Aleksei Brjantsev välja oma esimese sooloalbumi „Sinu hingus“, mis levis laiali veelgi suurema tiraaziga kui esimesed kaks duetialbumit. Hitid „Hingus“ ning  „Olen kõrval“ on juba saanud kuulajate seas väga populaarseks.

Foto: Viktor Burkivski

2014. aasta juulis tuli Brjantsevil välja album „Aitäh, et sa olemas oled“. Populaarsed sooloteosed „Sa oled kõige kaunim pruut!”, „Sinuta”, „Laena mulle õnne”, „Ei anna kellelegi”, „Olen sinu pärast haige”, „Minu armastus”, „Igatsen”, „Aitäh, et sa olemas oled“, „Hakkan sind armastama” kõlavad juba raadiojaamades ja on kuulajate poolt väga armastatud.

Vaata pildigaleriid ja videosid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles