Modellisaate osaleja unistab pesuingliks saamisest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti tippmodelli» teine saade, Mona
«Eesti tippmodelli» teine saade, Mona Foto: James Holm

Kanal 2 tõsielusaates "Eesti Tippmodell" kaasa lööv Mona on modellisaates juba teisel ringil ning unistab kõndimisest Victoria`s Secreti moe-show'l.

19-aastane Mona sai saatest "Eesti Tippmodell" teada juuni algul. Võrus olnud castingu`le jõudis ta Kurgjärve spordilaagrist. Mõõtmisest-pildistamisest koosnenud ülevaatuse tulemustest anti teada juuli algul. Mona pääses Tallinna laagrisse ja sai päev otsa kestnud voorude põhjal edasi, kirjutab Järva Teataja.

Foto: Oliver Moosus

Modelliagentuuri Mona ei kuulu, kuid on modellina üles astunud tooteesitlustel ja pildistamistel. Uusi tutvusi, mille kaudu on teda kutsutud moe-show'desse, andis juurde ka saade. "See kõik pole olnud kui töö, vaid kui võimalus uudistada modellimaailma," selgitas ta. "Valdkond huvitab mind endiselt, kuid siiski hobikorras. Mul on unistus astuda üles Victoria`s Secreti moe­sõul, aga minu hetkeeesmärk on lõpetada XII klass. Catwalk`i ehk kõrgmoe modelliks ei saaks ma oma lühikese kasvu (172,5 cm) tõttu kunagi," kommenteeris Mona ajalehele.

Saate filmimine kestis suvel ligi kuu ning lähedastega suhtlemine oli keeruline. Uute ülesannetega tekkinud pinge ja pingelangus vallandus aeg-ajalt pisaratega ning Mona tunnistab, et oli ka ise tavapärasest emotsionaalsem.

Raske oli osaleja jaoks ka kaamerahirm ning tüdrukutel hoiti silma peal peaaegu kõikjal.

Foto: Oliver Moosus

19-aastane kaunitar leiab, et sai saates enamikuga hästi läbi, ka nendega, kes teisi taga rääkisid. "Võtsin seda kui võimalust kohaneda erinevat tüüpi inimestega. Intriige ma ei pununud," lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles