Katie Price tahab selja täis tätoveerida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katie Price ehk Jordan
Katie Price ehk Jordan Foto: SCANPIX

Briti tõsielustaar Katie Price ehk Jordan on võtnud nõuks oma selja täis tätoveerida.

Naine sooviks oma selja hiiglaslike tiibadega ehtida, kui kardab liialt valu, et asi teoks teha, kirjutab Digitalspy.

«Ma arvan, et igaüks, kes on end tätoveerida lasknud nõustub sellega, et need on vägagi sõltuvusttekitavad,» ütles Price. «Aga mul on need kohtades, kus neid näha pole. Mulle meeldiks kogu oma selg täis tätoveerida, aga ma lihtsalt ei suuda valu kannatada.»

«Ma pole mõelnud, millist tätoveeringut täpselt tahan, kui peaksin kunagi veel mõne tegema. Ma ei välistaks seda. Kui midagi teen, siis mulle meeldiks oma seljale tiivapaar või midagi sellist teha. Või midagi, mis jätkub tagumikul. Aga ma lihtsalt kardan valu,» lobises eksmodell.

Price lisas, et kaalub ka ühe käsivarre tätoveeringutega katmist.

«Mulle meeldiks käsivars täis tätoveerida. Mul on kuhjade kaupa ideid ja kavandeid. Tätoveerimisstuudiosse mines on neid alati kuhjadena,» ütles tõsielutäht.

Price’i nahka ehivad juba praegu mitmed tindipildid – lipsuke selja alaosas, rist randmel ja südamed paremal jalal. Naise sõnul pole neil sümbolitel mingit erilist tähendust.

«Ma teen tätoveeringuid selle pärast, et tahan, mitte sellepärast, et need midagi sümboliseeriksid,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles