Äge! Erki Nool seljatas homofoobia!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna vanalinna klubis Sahh rõõmsalt hoos ja koos telestaar Marko Reikop ja homofoobist olümpiavõitja Erki Nool. Taamal rõõmustamas ka Kadri Simson.
Tallinna vanalinna klubis Sahh rõõmsalt hoos ja koos telestaar Marko Reikop ja homofoobist olümpiavõitja Erki Nool. Taamal rõõmustamas ka Kadri Simson. Foto: facebook.com

Aasta foto otsijad, pange vaim valmis, siit tuleb kandidaat! Võibolla ka aasta suurim läbimurre kivinenud mõttemallides. Mõlemal päevakangelasel tekkis nende endi sõnul suur vastastikune respekt. Nad polnud lihtsalt kunagi rääkinud. Võibolla peaksime kõik rohkem suhtlema, et ühiskonnas jätkuks teineteise mõistmist ja erinevus tõesti rikastaks!

Just nii rõõmustas oma Facebooki kontol riigikogulane Imre Sooäär ja lisas tõestuseks juuresoleva pildi, kus rõõmsalt kaelakuti figureerivad Marko Mihkelsoni korraldatud peol klubis Sahh telestaar Marko Reikop ja homofoobist olümpiavõitja Erki Nool.

Mart Juure kommentaar tõelisele jõuluimele: Räägivad omavahel vähe ja kirjutavad liiga palju arvamuslugusid ja avaldavad igasuguste meediatorude kaudu arvamust. rohkem kallistusi ja tantsu, ütlen mina kui vana diskor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles