Dolph Lundgrenil oli raske komöödias mängida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dolph Lundgren.
Dolph Lundgren. Foto: SCANPIX

Märulistaar Dolph Lundgren rääkis, et komöödiafilmis «The Expendables» osalemine valmistas talle raskusi, sest film polnud piisavalt tõsine.

Õnneks sai mees tänu kolleeg Sylvester Stallone’ile krambist üle ja suutis lõpuks ka koomuski tegemist vabalt võtta, kirjutab Digitalspy.

«Stallone lasi mul lõbutseda ega lasknud kogu aeg nii stoiline ja tõsine olla,» rääkis Lundgren. «Aga see oli raske, kuna ma pole suurepäraste komöödiate poolest tuntud.»

«Kui oled suurt kasvu kutt, pead olema lõbus ja asju vabalt võtma, sest muidu mõjud lihtsalt liiga ähvardavalt. Aga see oli raske. Stallone karjus mu peale ja tagus mind,» meenutas Lundgren.

«Inimeste tapmine või nutmine ei valmista mulle raskusi, aga ärge nõudke mult kell neli hommikul, kui ma olen emotsionaalselt täiesti läbi põlenud, et oleksin naljakas,» lõpetas staar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles