Noortebändil tuntuks saanud ansambel X-Panda esitleb täna uut musavideot

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti progressiivse metal/fusioni ansambel X-Panda
Eesti progressiivse metal/fusioni ansambel X-Panda Foto: Erakogu

Eesti progressiivse metal/fusioni ansambel X-Panda on valmis saanud uue singli, millele on valminud värske muusikavideo. Stsenaristiks on Priit Pruks ning operaatoriks legendaarne Mait Mäekivi. Video esitluskontsert toimub koos ansambliga Power Play 11.detsembril Kohvikus Sinilind.

X-Panda, kes üllitas kolm aastat tagasi oma esimese täispika albumi «Flight of Fancy», avaldas oma tulevaselt albumilt esimese singli nimega «Slaves of Lies», millele vändati Hooandja abiga stiilne muusikavideo.

«Lugu räägib näotust hallist massist, kes ise ei suuda otsustada ja kes lasevad seda enda eest teistel teha,» räägib laulja Tamar Nugis.

Fusioni, jazzi ja progressiivse muusika fännide rõõmuks astub sel õhtul lavale Power Play, kes publiku enne X-Panda lavaleminekut õigesse taktimõõtu aitab. Bändi iseloomustab jõuline, kohati tehniline mäng, mis on segatud jazzharmooniate ja erinevate gruuvidega.

Video esitluskontsert 11.detsembril on ühtlasi selle aasta viimane ülesastumine enne, kui uue aasta kontserdiplaanid ansambli valdavalt välisriikidesse viivad.

Jaanuari keskel annab X-Panda kontserdi Hollandis ning Saksamaal, hiljem saab neid kuulda Soomes.

Pileti hind on 8 eurot, sooduspilet 6 eurot õpilastele. Uksed avatakse kell 21.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles