Palju õnne! Kuressaare linnapea Hannes Hanso sai neljanda lapse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uhhuduuri meeskond alustas täna Tallinna lennujaamast teekonda Aafrikasse, et läbida seal kolme kuu jooksul jalgratastel kuus riiki. Meeskonda kuuluvad Hannes Hanso, Priit Kuusk, Mart Kuusk, Kristjan Prii, Liivo Niglas ja Tanel Rütman. Reisil valmib dokumentaalsari kuue reisihuvilise seiklustest jalgratastel läbi Etioopia, Keenia, Botswana, Tansaania, Sambia ja Namiibia. Kokku plaanitakse läbida umbes 6000 kilomeetrit.
Uhhuduuri meeskond alustas täna Tallinna lennujaamast teekonda Aafrikasse, et läbida seal kolme kuu jooksul jalgratastel kuus riiki. Meeskonda kuuluvad Hannes Hanso, Priit Kuusk, Mart Kuusk, Kristjan Prii, Liivo Niglas ja Tanel Rütman. Reisil valmib dokumentaalsari kuue reisihuvilise seiklustest jalgratastel läbi Etioopia, Keenia, Botswana, Tansaania, Sambia ja Namiibia. Kokku plaanitakse läbida umbes 6000 kilomeetrit. Foto: Erik Prozes / Postimees

Kuressaare linnapea ja «ehh, uhhuuduuri» reisiseltskonna liikme Hannes Hansol ja tema abikaasal Riinal sündis teine laps.

«Plika sündis 27. novembril ja sai nimeks Mari Elli,» kommenteeris nelja lapse isa Hannes Hanso Naistelehele, et soovib lastele panna eestipäraseid nimesid.

«Minule meeldis Mari ja Riinale Elli, kuna see on ka tema vanaema nimi,» rääkis Hanso, et kodumaine nimi mõeldi välja koos.

Foto: Liis Treimann

Toomas ja Saara Triinu on Hannese lapsed esimesest abielust ning juba suuremad. Mari Elli sünd mõjutab ehk kõige rohkem temast aasta jagu vanema venna Henri Kristjani elu.

Palju õnne perele ka Elu24 toimetuse poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles