Juhan Parts: Maire poliitiline karjäär kestab nii kaua, kui kaua tal kulub ära see kott soola!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Telest lahkunud Maire Aunaste õnnistati Erakonna Isamaa ja Res Publica Liidu ridadesse teisipäeval, 9. detsembril, 2014 meeleoluka peoga Honky Tonk Texas Pub`is.

Foto: Viktor Burkivski

Esmalt täitis Maire Juhan Partsi abiga avalduse sooviga astuda Erakonna Isamaa ja res Publica Liidu liikmeks, lubades täita erakonna põhikirja ja programmi sätteid.

Foto: Viktor Burkivski

Parts kummutas ka Maire väite nagu oleks too «poliitiline imik».

Juhan Parts: Maire, sa ei ole poliitiline imik! Maire, sa oled poliitiliselt küps! Maire missioon Eesti poliitikas on tegelikult absoluutselt siiras. Eesti rahvas veel seda ei tea. Mõned teavad, aga vähesed usuvad. Ei ole võimalik, kus kõige tavalisem inimene ei usu oma riiki ja ei saa aru, mis riigis toimub.

Nii et Maire missioon on muuta kõige tavalisemale ja lihtsamale inimesele riik armsaks, on tänapäeva ühiskonnas, kus me kõik liigume suurtel kiirustel hulga kaupa, raske missioon.

Me oleme väga õnnelik erakond. Tegelikult hoidis Maire oma otsust ja kirjalikku tahteavaldust oma hinges 22 aastat. 22 aastat tahtis Maire ühineda tegelikult selle erakonnaga, kes Eesti riigi suuresti taastas.

Foto: Viktor Burkivski

Tänane küsimus kindlasti on, kui kaua kestab Maire poliitikukarjäär.

Maire: Surmani!

Juhan Parts: Selleks on mõõdetakse selle soolakotiga Maire poliitilist karjääri. Maire poliitiline karjäär kestab nii kaua, kui kaua tal kulub ära see kott soola.

Maire: Oh jumal küll!

Juhan: Maire, sa oled fantastiline naine! Me oleme kõik sinu talendi austajad. Vaata, kui palju meid on! Väga paljud jäid tulemata. Arvesta, et meie erakonnas kehtib NATO artikkel 5 - üks kõigi ja kõik ühe eest!

Foto: Viktor Burkivski

Tere tulemast! Sa ei alusta mitte uut elu, vaid su elu jätkub ja palju huvitavamana!

Vaata videot ja pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles