2014. aastal Youtube`is populaarsed videod

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiiglaslik mutant ämblikkoer
Hiiglaslik mutant ämblikkoer Foto: Youtube

USAs Californias asuv videote jagamislehekülg Youtube avalikustas oma iga-aastase populaarsete videote nimekirja.

Videod valiti välja vaatamiste arvu, jagamiste, kommentaaride ja meeldimiste põhjal.

Sel aastal kõige enam meeldinud videoks osutus «Mutant Giant Spider Dog» (hiiglaslik mutant ämblikkoer). Tegemist oli Poola koeraga, kes oli kostüümi abil ämblikuks muudetud.

Selle aasta suvel toimus jalgpalli MM ning selle tõttu olid jalgpalliteemalised videod populaarsed. Nende seas oli aga kõige enam meeldinuks Nike`i reklaamvideo, millel on näha selliseid staare nagu Cristiano Ronaldo, Neymar da Silva Santos Junior ja Wayne Rooney.

2014 kõige populaarsemad videod Youtube`is nii USAs kuio kogu maailmas: ämblikkoer Chica inimesi hirmutamas, Nike`i reklaam, milles on näha jalgpallistaare, 20 võhivõõra inimese suudlused, nunna edukas esinemine Itaalia talendisaates, iPhone6 Plus painutamistest, Briti talendisaate ühe juhi Simon Cowelli äpardused, õlletootja Budweiser poolt ameerika jalgpalli finaali Super Bowli õllereklaam, Kuratlik beebi terroriseerimas newyorklasi, räpivideo Goku versus Superman ja ameeriklanna sattus 108 korda New Yorgis ahistamise ohvriks.

Youtube`i esindajate sõnul on edukatel videotel kolm põhilist joont: nad lahutavad meelt või on mingil viisil informatiivsed, nad meeldivad ja neid jagatakse ning need on kanalis, kus on veel selliseid videoid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles