Positivusel esinenud Cherub avaldab EP ning esitleb uut lugu «Best Friends T-shirt»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Funk electro-pop duo Cherub avaldas uue loo “Best Friend’s T-shirt/Saudia” peatselt ilmuvalt EP´lt “Leftovers”
Funk electro-pop duo Cherub avaldas uue loo “Best Friend’s T-shirt/Saudia” peatselt ilmuvalt EP´lt “Leftovers” Foto: promo

Funk electro-pop duo Cherub, (liikmeteks Jordan Kelley and Jason Huber) avaldasid uue loo «Best Friend’s T-shirt/Saudia» peatselt ilmuvalt EP´lt «Leftovers». Fännid saavad juba lugu kuulata siit!

Alates 9.detsembrist on Cherubi EP’d võimalik kuulata kogupikkuses Spotify keskkonnas ning alates 15.detsembrist on EP viit lugu võimalik alla laadida ka digikeskkondadest.

Bändi esimene EP «Antipasto» võeti vastu positiivselt, millele järgnes poiste debüütalbum «Year of the Caprese» ja menukas tuur, mille käigus esineti ka Postivus Festivalil. 

Duo läheb EP raames tuurile, mis algab 15.jaanuaril Nashville’ist ja lõpeb 21.veebruar Pontiac’is Minesotta’s. Tuuril teevad kaasa veel Mystery Skulls ja ForteBowie.

Leftovers lugude list:

1. Sucker For Love

2. Dave’s Pickup Truck

3. Best Friend’s T-Shirt/Saudia

4. Three’s Company/Take Me Home

5. Strip To This (Acoustic) feat. ForteBowie

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles