Simply Red tuleb juubelituuriks kokku ja esineb Riias

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simply Red
Simply Red Foto: promo

23. oktoobril 2015 esineb Riias, Arena Rigal ansambel SIMPLY RED. Kontsert leiab aset Simply Redi juubelituuri raames – järgmisel aastal saab inglise bänd 30-aastaseks. Riia show on muusikute ainsaks esinemiseks Baltimaades.

Simply Redi juubeliturnee kannab nime «Big Love Tour 2015». Koos laulja Mick Hucknalliga astuvad Riias lavale Ian Kirkham (saksofon), Kenji Suzuki (kitarr), Steve Lewinson (basskitarr), Dave Clayton (klahvpillid), Roman Roth (trummid) ja Kevin Robinson (trompet ja flööt). Hucknalli sõnul on turnee parim viis juubeli tähistamiseks. «Mulle see aastapäev meeldib, tegemist on ikkagi väga suure ja tähtsa numbriga. Täpselt õige aeg taas tuurile minna. 30 aastat - uskumatu! On, mida tähistada,» ütles ta.

Foto: promo

Briti üks armastatumaid pop-souli kooslusi on alates oma esimesest tuurist aastal 1985 andnud kokku üle 1200 kontserdi kaheteist miljoni pealtvaataja ees. Ansambli plaate on müüdud üle maailma rohkem kui kuuskümmend miljonit eksemplari, Simply Redi singlid on üle kolmekümne korra jõudnud Inglismaa edetabelitesse ning kahel korral olnud esikohal ka USAs. «Võid silmad kinni panna ning kuulata mis tahes Simply Redi pala ning iga kord tead eksimatult, kes on loo esitaja. See on meie karjääri üheks osaks, mille üle olen väga uhke,» lisas Mick Hucknall, keda peetakse üheks parimaks inglise meeslauljaks.

Vaatamata sellele, et Simply Red on alles mõne aasta eest oma lahkumisturneega maha saanud, otsustasid muusikud suure juubeli puhul taas korraks kokku tulla. «Sellel on kindel põhjus, miks meie nimi on Simply Red. Soovin, et kõik oleks lihtne, pole tarvis liialdada. Olen terve elu tahtnud luua viise, mis oleksid lihtsad, aga samas viimistletud. Olen selles osas väga kindlal seisukohal: muusika viib meid sellistesse paikadesse, kuhu miski muu ei suuda ning minu eesmärk on sellesse panustada. Ma kirjutan ikka veel uusi lugusid ja kui õige aeg on käes, siis tuleb ka järjekordne album välja. Hetkel aga naudin ansambli eestvedaja rolli ning mulle meeldib bändis laulda väga. Meie fännid tunnevad, kes me oleme. Nad on meile alati lojaalsed olnud ja ma olen valmis taas lavale minema ning andma neile seda, mida nad tahavad ja ootavad,» lisas Hucknall.

Simply Red esineb ainsa kontserdiga Baltimaades 23. oktoobril 2015 Arena Rigal. Inglise ansambli 30. juubeli puhul kõlavad Riia kontserdil sellised hitid nagu «Fairground», «Money's Too Tight (To Mention)», «Stars», «Holding Back The Years», «For Your Babies», «If You Don't Know Me By Now»,  «Something Got Me Started»,  «Sunrise» jpt.

Piletid tulevad vabamüüki sellel neljapäeval, 11. detsembril kell 10.00 Ticketpro internetipoes ja kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades ning Selverites. Piletihinnad algavad 39 eurost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles