Luisa Värk: ma ei jäta midagi tegemata selle pärast, et Taavi on peaminister

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luisa Värk Ringvaates
Luisa Värk Ringvaates Foto: ERR

Lauljatar Luisa Värk rääkis «Ringvaates», et ta arutab oma esinemisi peaministrist elukaaslase Taavi Rõivasega, kuid otsustab siiski ise, mida oma karjääriga teeb.

Luisa mõtleb nüüd veidi rohkem sellele, kuidas ta end avalikkuse ees esitleb.

«Eks ikka mingi mõte on, et kuidas ma välja pean nägema. Ikka väärikas, ilus, kammitud ja meigitud. Mina olen võtnud selle põhimõtte, et ma teen oma tööd edasi ja ma ei jäta midagi tegemata selle pärast, et Taavi on peaminister,» ütles ta.

«Me kindlasti arutame asju, mida ma teen ja ma kuulan tema arvamust, aga seda pole, et ta ütleks ette, mida ma tohin ja mida mitte. Siis ma peaksin loobuma sellest tööst. Ma ju ikkagi valin ise kohad, kus ma esinen ja kellega esinen,» seletas Luisa.

Lauljatar lisas, et kritiseerijatele ta tähelepanu ei pööra: «Eks arvajaid on alati. Internetikommentaare ma ei loe. Õnneks ma olen nii palju teleprojekte läbi teinud, et olen sellest õppinud.» 

Luisa Värk kehastas näosaate finaalis Alicia Keysi
Luisa Värk kehastas näosaate finaalis Alicia Keysi Foto: TV3
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles