GALERII! Kõrgmoe kultuurielamus Eedeni Aia 15. sünnipäevapeol!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval 6.detsembril tähistas Rakvere populaarseim ilusalong Eedeni Aed juba 15. sünnipäeva, koos oma klientide ja võrratu meeskonnaga.

Foto: Marit Seger

Salong mis on nii mõnelegi kohaks kus lõõgastuda ja nautida parimaid iluteenuseid, pakkus suurejoonelisel sünnipäevapeol külalistele hulgaliselt üllatusi ja põnevaid esitlusi.

Foto: Marit Seger

Sünnipäevapeo avasid salongi eestvedajad Anu Transtok-Aare ja Aigi Seger tunnustades oma imelist meeskonda. Nad tänasid oma uusi ja pikaajalisi kliente, kes sellel iluteel nendega on olnud.

Foto: Marit Seger

Seejärel juhatas õhtu sisse stiiliguru Ženja Fokin, kes tutvustas alljärgnevat kava: Taavi Turk’i moeshow, KEVIN.MUPRHY uut soengutehnikat, Kairi Vilderson’i moeshow, Plum D’or ehtebränd ning õhtu lõpus külvati külalised üle auhinnaloosiga.

Foto: Marit Seger

Noor andekas disainer Taavi Turk ei karda šokeerida, ning tema loomingust võib leida ajaloolist, militaarset hõngu ja üle vindi keeratud teatraalsust. Seda võis tunda moeshowl kuuldud muusikast ja modellide tõsisest ilmest. Eelkõige suutis ta külalisi šokeerida meesmodellide ekstravagantsed rõivad ja ülikõrged puukontsad.

Taavi Turk kommenteeris oma kollektsiooni sõnadega: «Kogu kollektsioon pole mõeldud igapäevaseks kandmiseks, pigem inimeste proportsioonide ja soo normide lõhkumiseks.»

Foto: Marit Seger

Kõigil on võimalik tellida disainerilt personaalselt valmistatud rõivaid ning saada rohkem infot Eedeni Aias olevatest flaieritest.

Foto: Marit Seger

Samuti oli kohal ka veel Make-Up Forever esindaja, pakkudes uusimaid meiginippe ning kõigil külalistel oli võimalus saada peoõhtuks tasuta meik.

Lisaks vajab mainimist ka veel just meestele suunatud habemeajamise-show, mis sisaldas noaga raseerimise uusi võimalusi, koos selle juurde kuuluvate uute toodetega.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles