Aasta pettumus: anakonda ei söönudki meest ära

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta pettumus: anakonda ei söönudki meest ära
Aasta pettumus: anakonda ei söönudki meest ära Foto: Discovery / Twitter

Discovery dokumentaali lubadus näidata, kuidas anakonda mehe alla neelab, valmistas vaatajatele pettumuse - saates «Eaten Alive» ei söödudki tegelikult kedagi ära.

Loodusemees Paul Rosolie ja tema meeskond otsisid Amazonase vihmametsadest välja seitsmemeetrise mao, vahendab Digitalspy. Rosolie kandis spetsiaalset «maokindlat» ülikonda, mida kattis seaveri ja ta lähenes maole eesmärgiga, et see ta ära sööks.

Kui madu aga Rosolie pea ja ülakeha oma haardesse sai ja meest pigistama hakkas, kutsus Rosolie meeskonna appi ja trikk oligi läbi.

Rosolie seletas, et ta katkestas ettevõtmise, kuna madu oleks äärepealt ta käe murdnud. Telepublik polnud muidugi rahul, et pärast kahte tundi vaatamist ei söödudki kedagi ära.

«Viimane asi, mida mäletan, oli tema avatud suu ja siis läks kõik mustaks. Ma lõdvestusin ja lasin tal pigistada. Kogu see aeg mõtlesin: «Söö, söö, söö!» Ta mähkis end mu ümber ja ma tundsin, kuidas mu kaitseriietus raksuma hakkas ja mu käed liigestest välja tulema hakkasid,» kirjeldas Rosolie.

Mehe sõnul pitsitas anakonda teda umbes tund aega, kuni ta end ära päästa lasi.

TMZ andmetel ei suutnud aga Rosolie üldse Amazonases elavat metsikut anakondat leida, mistõttu toimetati kohale loodetust palju väiksem ja hoopiski inimeste poolt kasvatatud madu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles