Mart Müürisepa heategevus liigutas saajaid pisarateni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TV3

TV3 «Su nägu kõlab tuttavalt» kolmanda hooaja võitja Mart Müürisepp kinkis tiitliga kaasnevad 10 000 eurot Laste ja Noorte Kriisiprogrammile. Saajad on Mardi valikust väga liigutatud ning tänavad teda südamest.

Näosaate hooaja vältel sai iga saate võitja valida, kellele ta 1000 euroga head teeb; finaalis oli võidusummaks 10 000 eurot ning selle kinkis Mart Müürisepp Laste ja Noorte Kriisiprogrammile. 

«Oleme tõesti väga õnnelikud, tänulikud ja uhked, jätkuvalt on meeles pisarateni liigutavad hetked näosaate finaalist. Siirad tänud kogu meeskonna ja laste poolt, loodame Marti lähiajal ka isiklikult tänada ja kallistada,» sõnas programmi eestvedaja Maire Riis.

Heategevusraha on suureks abiks Laste ja Noorte Kriisiprogrammi töös lähedase kaotanud lastele toetusprogrammi ja leinatoetuslaagrite korraldamisel.

Lisainfot leiab veebilehelt lastekriis.ee.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles