Videod! Sensuaalne hurmur Enrique ehk Karl-Erik Taukar õpetab vaimukates klippides hispaania keelt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sensuaalne hurmur Enrique ehk Karl-Erik Taukar õpetab humoorikates klippides hispaania keelt
Sensuaalne hurmur Enrique ehk Karl-Erik Taukar õpetab humoorikates klippides hispaania keelt Foto: Kaader videost

Karl-Erik Taukar on alates detsembri algusest kuni veebruarini uudses ja ootamatus rollis, õpetades humoorikates Hispaania Maja veebiklippides hispaania keelt.  Igal esmaspäeval ilmuva hakkavates klippides kehastab Taukar sensuaalset latiinohurmurit Enriquet.

Iganädalaselt ilmuva hakkavates elulistes ja absurdsetes klippides on Karl-Erik Taukar äravahetamiseni sarnane ülemaailmse popiidoli Enrique Iglesiasega, keda Eesti viimase aja esilaulja kehastas ka 2013. aastal paroodiasaates „Su nägu kõlab tuttavalt.“

Klippidest on ilmunud juba kaks esimest osa – lisaks reedel ilmunud tutvustavale tervitusele „Hola!“ saavad hispaania keele huvilised alates tänasest selgeks õppida ka igale elujaatavale inimesele ülitähtsa sõna „hermoso“.

Playlist «Hispaania keel algajatele Enriquega» siin.

Hispaania Maja on sel sügisel viieaastaseks saanud keelekool Tallinna vanalinnas. Hispaania Maja pakub keelekursusi aastaringselt ning kõik selle õppejõud on õpetaja kvalifikatsiooniga noored ja energilised inimesed, kes räägivad hispaania keelt ka emakeelena.

Vaata humoorikaid ja hurmavaid klippe!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles