Mart Müürisepp laulis paremini kui Jaak Joala?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» finaali peaproov, Mart Müürisepp
«Su nägu kõlab tuttavalt» finaali peaproov, Mart Müürisepp Foto: Viktor Burkivski

Mart Müürisepp astus «Su nägu kõlab tuttavalt» kolmanda hooaja finaalis rahva ette Jaak Joala looga «Unustuse jõel».

«See ei olnud selles mõttes professionaalne, et Mart ei ole professionaalne laulja. Aga ma arvan, et paljud professionaalsed lauljad siin saalis ja televiisorite ees on kadedad praegu. See on Arne Oidil ja Heldur Karmol imeline laul ja ma võin selle eest küll pärast kontserti vastu vahtimist saada, aga professionaalse kretiinina ma julgen öelda, et terviku ja sõnumi kohale toomise mõttes laulsid sa seda paremini kui Jaak Joala,» arvas Andrus Vaarik.

«See oli finaali suurepäraselt valitud lugu. Kui ütlesid, et kasutasid seda lugu väikse poisina selleks, et saada oma kartusest üle, siis pärast seda, kui sa sellisele publikule sellist ovatsiooni välja kutsudes laulsid seda, siis sa ei pea enam kartma mitte midagi. Selles võid ka kindel olla, et Reformierakonna tulevastel suurkogudel võid laulda, et unustuste jõel on kallas kahel pool...» muigas Olav Osolin.

«Ma jumaldan sind ja publik jumaldab sind ka. Minu jaoks oli filigraanne esitus,» sõnas Tanja Mihhailova.

«Aitäh, Mart, et sa viisid mind selleks hetkeks emotsionaalsele reisile... See oli tõeliselt siiras ja ilus,» ütles Tanel Padar.

Kuidas meeldis Mardi etteaste Sulle?

Foto: Viktor Burkivski
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles