Tanel Padar kiitis Lauri Liivi: väikseid füürerlikke elemente oli sees

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» finaali peaproov, Lauri Liiv
«Su nägu kõlab tuttavalt» finaali peaproov, Lauri Liiv Foto: Viktor Burkivski

Lauri Liiv kehastas «Su nägu kõlab tuttavalt» kolmanda hooaja finaalis Michael Bubléd ja laulis dramaatilist lugu «Cry Me A River».

«Vot see on üks õige kvaliteet ja professionaalsus! Ma tahtsin sind kuulata veel ja veel. Mul on hea meel, et nii suurel kontserdil saan istuda mitte lihtsalt esimeses reas, vaid lausa laval. Nii lähedal artistile kui võimalik. See oli üks äge esitus ja sa laulsid nii hästi. Kohutavalt hea oli kuulata,» õhkas Tanja Mihhailova.

«Samad sõnad... Mis puudutab sinu laulmist, siis selle headuses pole ma kunagi kahelnud. See lugu sobis sulle väga hästi. Juba selle loo originaalvideot vaadates jäi sellise katkise mänguasja tunne, kuidas Buble seal end liigutas. Ülteme nii, et mingeid väikseid füürerlikke elemente oli sees täitsa, et tahaks valitseda. Ja sa valitsesid täna seda saali väga hästi,» kiitis Tanel Padar.

«Mul on hästi hea meel, et sa lõpetad hooaja sellise numbriga. Inimestele võis jääda mulje, et tehes Maie Parrikut või Edgar Savisaart - see ongi su tulevik. See, mis sa praegu tegid, see on päris Lauri Liiv. Sa tegelikult jõudsid enda juurde tagasi. Sa võiksid tõsiselt kaaluda jätkata oma karjääri sellist muusikat tehes, see sobib sulle oivaliselt,» arvas Andrus Vaarik.

«Jah, sinu numbrid on läbi hooaja olnud väga vinged. See oli kena finaaliväärne lõpetus kogu sinu komplektile. See oli korralik finaalilugu,» sõnas Olav Osolin.

Kuidas meeldis Lauri etteaste sulle?

Foto: Viktor Burkivski
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles