Mis juhtus Liis Lemsalu vokaaliga? Tants oli see-eest maailmaklass!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» finaali peaproov, Liis Lemsalu
«Su nägu kõlab tuttavalt» finaali peaproov, Liis Lemsalu Foto: Viktor Burkivski

Liis Lemsalu kehastas «Su nägu kõlab tuttavalt» kolmanda hooaja finaalis Michael Jacksonit ja kandis ette popurrii lugudest «Dangerous», «They Don’t Care About Us» ja «Thriller». 

Televiisorist ülekannet jälgides tundus, et Liisi etteaste heli polnud päris paigas - taustamuusika kõlas Liisi häälest täielikult üle. Lisaks jäi alguses silma, et Liis pani suu kinni, kuid laul läks edasi... 

Õnneks tõmbas kogu tähelepanu Liisi vägev tantsunumber!

«Sa oled kogu hooaja numbritega näidanud, et sa oled superlaulja. Täna jäi mulje, et sa oled endale selgeks teinud selle ja nüüd oli vaja näidata tantsupoolt. Kui hea tantsimine toob selles saates võidu, siis on sul head võimalused, aga ma ei tea, kas see on nii,» arvas kohtuniks Olav Osolin.

«Mulle meeldis, et see number oli esimene. Ei mingit eelsoojendust, kohe - põmaki! - vastu pead showga. Sa tegid ikka väga hästi. Ma ei kujuta ette, et Michael Jacksoni laulu saaks teha lihtsalt seistes. Tants peab olema. Sa tantsid ikka ülihästi. Ma ei hakka laulmisest üldse rääkima,» ütles Tanja Mihhailova.

«Ma ikkagi imetlen sind... Selle loo ajal näitasid, et sa oled ikka kergelt loco selle sõna kõige positiivsemas mõttes. Ma arvan, et üks hea artist peab olema natuke hulluke ka,» kiitis Tanel Padar.

«Sul on väga vedanud, et sa siia saatesse sattusid ja Eesti rahval on väga vedanud, et sa siia saatesse sattusid. Me kõik teadsime, et sa oled üks ilusamaid eestlasi üldse, kes meile antud on. Nüüd me teame kõik, et sa oled ka üks andekamaid,» tunnustas Andrus Vaarik.

Kuidas meeldis Liisi etteaste Sulle?

Foto: Viktor Burkivski
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles