Smilersi ja Singer Vingeri kontsert lõpetab suve

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smilers
Smilers Foto: Madis Palm

Pühapäeval, 22. augustil, võib sellel aastal viimast korda vabaõhukontserdil nautida Smilersi ja Singer Vingeri täispikka kontserti, mis toimub Tabasalu keskuses.


Mõlema ansambli liidrid  Hendrik Sal-Saller  ja  Hardi Volmer on juba aastaid Harku valla elanikud, kuid kohtunud on nad ikka peamiselt lavalaudadel. «Tõesti, polegi Hardiga kodukandis kokku jooksnud, kuigi käime perega tihti jalutamas ja rattaga sõitmas. Aga jah, ükskord on ikka esimene kord – seekord siis «Tabasalu päev 2010» raames. Polegi varem vist sellist esinemist olnud, kuhu saaks kodust lausa jala minna… Igal juhul plaanime anda nii kodukandi rahvale kui ka kaugemalt tulnutele võimsa elamuse!» mõtiskleb sel teemal Hendrik Sal-Saller.

Lisaks esineb põnev ja värske kooslus, noortebänd nimega Prime Time, kus mängib trumme Eesti parima saksofonimängija Raivo Tafenau poeg Ramuel, stiiliks funkternative (funk/rock/alternative).

Päev algab rulluisuvõistlusega Tabasalu Rimi esiselt platsilt ning kirbuturuga Tabasalu Osmani juures, mõlemad on  kõigile huvilistele tasuta. Kontserdiplatsi väravad avatakse  keskuse platsil kell 15.00 ning näha-kuulda saab kohalikke tegijaid – Harku Harakad, Tabasalu Memmed, Tabasalu Tammed, TÜG rahvatantsurühm. Lastele teevad teatrit populaarne klounipaar Piip ja Tuut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles