Pildid: Gerli Rosenfeldi uuele peikale purgitoit ei meki?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortefilmi Nullpunkt aftekas teatris NO99.
Kohal oli ka seltrskonnastaarike Gerli Rosenfeld koos oma uue elukaaslasega, kes pakutud söögipoolise peale nina kirtsutas
Noortefilmi Nullpunkt aftekas teatris NO99. Kohal oli ka seltrskonnastaarike Gerli Rosenfeld koos oma uue elukaaslasega, kes pakutud söögipoolise peale nina kirtsutas Foto: Viktor Burkivski

Neljapäeval, 4.detsembril esilinastus Margus Karu menuromaanil põhinev noortefilm «Nullpunkt», režissööriks Mihkel Ulk. Peale esikat peeti maha meeleolukas aftekas teatris NO99.

Foto: Viktor Burkivski

Aftekal pakuti külalistele ka nii jooki, kui sööki. Erinevad salatid ja magusroad olid pakitud klaaspurkidesse, mis polnud ilmselt mokkamööda seltskonnastaar Gerli Rosenfeldi uuele boyfriend`ile.

Foto: Viktor Burkivski

Ilmselt jäi mehele arusaamatuks, millises potis magus, millises soolane suupiste. Teda püüdis toiduvalikul avitada tüdruksõber Gerli.

Foto: Viktor Burkivski
Foto: Viktor Burkivski
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles