Soome popstaari Isac Ellioti südantsoojendavas muusikavideos teeb kaasa ka tema koer

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isac Ellioti kontsert
Isac Ellioti kontsert Foto: Maris Rumberg

Isac Ellioti järgmine singel värskeltilmunud albumilt “Follow Me”, on lõbusa kõlaga pop-laul “Just Can`t Let Her Go”. See lugu sai koheselt fännide lemmikuks, mida oli ka Spotify`s ja „Save A Girl Tour“ ajal näha.

„Just Can`t Let Her Go“ on ühtlasi ka Isac`i enda lemmiklugu uuelt albumilt ja see laul jõudis temani läbi naljaka kokkusattumise:

”Nad mängisid seda mulle, kui ma parasjagu töötasin stuudios teise looga. Mulle väga meeldis. Sellel oli väga hea energia ja ma tahtsin seda lugu endale. Nad ütlesid mulle, et One Directionile meeldis ka see laul ja nad isegi laulsid selle demona sisse, aga kuna nad ei avaldanudki seda lugu, oli mul võimalus see endale saada. Milline au. Ja muidugi ma tahtsin seda lugu. Lõpuks me võtsime selle Örebros linti ja ma sain fännidelt nii palju energiat ja toetust.” ütles Isac Elliot.

Foto: promo

Autor ja produtsent Khris Lorenz räägib loo tagamaadest:

"Just Can't Let Her Go” on mulle väga südamelähedane ja 1D laulis selle isegi linti, kuid ikkagi loobus lõpuks. Mul on väga hea meel, et Isac valis selle loo ja tegi selle enda omaks- ta kõlab selles suurepäraselt"

Foto: Maris Rumberg

Isac Ellioti “Save A Girl Tour” algas 23. novembril väljamüüdud showga Helsingis, kus kõige suuremad fännid olid kohal juba kaks päeva enne kontserti. Lisaks Soome showdele oli Isac Elliot esinemas ka Tallinnas, kus fännid tegid talle erilise üllatuse, hakates ”Parachute” loo ajal kõik korraga mullitajatega mulle tegema.

Järgmiseks liigub Isac oma tuuriga Rootsi ja Norra. 

Täna avaldati uuest loost lüürika-video, kus külalisesinejaks on keegi Isacile väga südamelähedane! Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles