Loe Eesti Laulu poolfinalistide rõõmuhõiskeid!

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Denim Dreami oma rõivabrändi esmakordne esitlus. Liis Lemsalu
Denim Dreami oma rõivabrändi esmakordne esitlus. Liis Lemsalu Foto: Denim Dream

Neljapäeval, 4.detsembril tehtid teatavaks need õnnelikud 20 artisti, kes pääsesid Eesti Laul 2015 poolfinaali. Edasi sai kirju seltskond, kelle seas on kuulsaid vanu tegijaid, uuele katsele tulijaid ning ka uusi nägusid.

Eesti Laulu poolfinaali pääsemine kutsus loomulikult esile rõõmuhõiskeid ka sotsiaalmeedias. Elu24 noppis välja neist mõningad!

Luisa Värk: "Armsad sõbrad ja fännid nii uskumatu kui see ka pole, siis ma osalen oma uue lauluga Eesti Laulul. See on lihtsalt nii liigutav ja tore tunne! Aitäh. Ja musi kalli ja pai! Kuulake ka laulu!"

Karl-Erik Taukar: "Head uudised! Albumi esimene lugu "Päev korraga" valiti Eesti Laul 2015 poolfinaali. Yes, yes, yes!!"

Elisa Kolk: "Niii õnnelik!!!! Olen sammukese oma ühele suurimale unistusele lähemal!!"

Elina Born: "JEE JESSIKAS sõbrad me saime Stigiga Eesti Laulule! Kahjuks lugu kuskilt te veel kuulata ei saa, aga no läheb kiireks."

Airi Vipulkumar Kansar: "Niisiis, palju õnne, Airi ja lauluautorid Urmas ning Anneli Kõiv! See laul pääses võistlema Eesti Laul 2015 võistlusele, 20 teise laulu sekka (219-st laulust)."

Daniel Levi: "Oleme nii tänulikud selle võimaluse eest. Lubame anda parima ning jääda alati kindlaks sellele, kes me oleme. Tänud kõigile toetuse ja armastuse eest! Siit me tuleme!"

Liis Lemsalu: "JEHUUUU millised lahedad uudised, pääsesime "Hold On" looga Eesti Laulu 20-ne parema sekka!
Lähen nüüd edasi oma Michael Jacksoni kava harjutama, kuid tahtsin kiirelt oma rõõmusõnumeid Teie kõigiga jagada! Pöidlad pihku ja ainult edasi!"

Kali Briis: "Mr. Briis ja tema bänd võitsleb Eesti Laul 2015 konkursil. Biip Woop! Järgmisel nädalal teeb Briis oma kuulajatele varajase jõulukingituse - tasuta allalaetav singel "2motion". Olge kuuldel..."

Wilhelm: "Oleme pääsenud Eesti Laul 2015 poolfinaali! Hoidke silm peal. Varsti on kuulda uut ja põnevat."

Triin Niitoja & John4: "TOHUTULT HEA MEEL ON, ET MEIE OMA LUGU on nüüd officially EESTI LAUL 2015 20-NE PARIMA HULGAS!!! "THIS IS OUR CHOICE" - TRIIN NIITOJA & JOHN4!!!  LET THE JOURNEY BEGIN;) Rõõmsat õhtu jätku, Triin ja Johnnid ;)"

Robin Juhkental & The Big Bangers: "Oi! Rõõm teatada, et saime oma verivärske looga eesti laulul 20 parema hulka!"

Tänavu laekus Eesti Laulu võistlusele rekordiliselt 219 lugu, seitsme aasta jooksul on kokku konkursile esitatud 1128 lugu.

Esimene poolfinaal toimub juba 7. veebruaril ning teine poolfinaal 14. veebruaril. Edasi jõudnud kümne finalisti seast selgitatakse võitja 21. veebruaril, kes esindab Eestit ka 2015. aastal Austrias toimuval Eurovisiooni lauluvõistlusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles