Galerii! «Nullpunkti» esilinastuse kirev seltskond

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 4.detsembril esilinastus Margus Karu menuromaanil põhinev noortefilm «Nullpunkt», režissööriks Mihkel Ulk.

«Nullpunkt» on draama tänapäeva noorte põletavamatest probleemidest – koolikiusamisest ja sellest tingitud madalast enesehinnangust, kohanemisraskustest ning tunnustuse otsimisest.

Foto: Viktor Burkivski

Režissöör Mihkel Ulk, stsenarist Margit Keerdo-Dawson, operaator Mihkel Soe, kunstnik Sirly Oder, monteerijad Margo Siimon ja Hendrik Mägar, helilooja Janek Murd, produtsent Evelin Soosaar-Penttilä. Tootjad Allfilm ja Eesti Rahvusringhääling

Foto: Viktor Burkivski

Osades Märt Pius, Epp Eespäev, Suur Papa, Saara Kadak, Linda Kolde, Henrik Kalmet, Reimo Sagor, Külliki Saldre, Tambet Tuisk, Kärt Tomingas, Raimo Pass, Brigitte Susanne Hunt, Aleksander Eeri Laupmaa, Tõnu Tamm, Ingmar Jõela jt.

 

Foto: Viktor Burkivski

Jaanuarist jõuab «Nullpunkt» kord nädalas kuueosalise telesarjana ETV ekraanile.

Foto: Viktor Burkivski

Neljapäevasele esilinastusele tuli kohale kirev seltskond. Kuulsate näitlejate seas külastas esilinastust ka Elu24 peatoimetaja Anu Saagim, saatejuht Marko Reikop, muusikud Genka, Jalmar Vabarna, Indrek Vaheoja ja paljud teised. Vaata galeriist, kuidas esilinastus möödus!

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles