Elu24 video! Margus Karu: puhtalt kirjutamisega veel ära ei ela

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
3. detsembril 2014. aastal esitleti Solarise keskuse aatriumis «Nullpunkti» fänniraamatut. Margus Karu
3. detsembril 2014. aastal esitleti Solarise keskuse aatriumis «Nullpunkti» fänniraamatut. Margus Karu Foto: Viktor Burkivski

Eile, 3. detsembril esitleti Solarise keskuse aatriumis «Nullpunkti» fänniraamatut, mille autoriks on Ingrid Margus. Kohal oli ka «Nullpunkti» autor Margus Karu, kes rääkis meiega veidi juttu.

Marguse sõnul ei osanud ta sellist edu oma raamatule oodata. Väikesed ootused ja lootused siiski eksisteerisid, aga et 4 aastat hiljem seda selline menu saadab, ei suutnud autor ette aimata.

«Nullpunkt» on Karu väitel inspireeritud päriselust, kuid siiski on tegemist ilukirjandusliku teosega.

Filmi tegemisel sai ka loo autor oma sõna sekka öelda. Näiteks castingul, mille tulemusega Karu väga rahul on. Linateost ja raamatut autor võrdlema ei hakka, sest tegu on ni erinevate kunstivormidega.

Foto: Viktor Burkivski

Lõpuks mainib ka Karu ära, et ainult raamatu kirjutamisega ta end veel ära ei elata, aga unistab, et tulevikus see võimalus tekiks.

«Nullpunkt» esilinastub täna, 4. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles