«Naistevahetuse» Marina avalikustas, kuidas tema elu õudusunenäoks muutus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marina
Marina Foto: TV3

Kolmapäevases «Naistevahetuse» eris selgus, et Marina elu muutus pärast saates osalemist täielikuks õudusunenäoks. 

Marina viskas Kaido kohe pärast salvestust välja, sest mehel olevat uus naine ja tütar. Marina ei nutnud Kaidot pikalt taga, sest varsti vabanes vanglast tema elu armastus Jaanis. Noored abiellusid ja Marina teatas peagi lapseootusest.

Mesinädalad ei kestnud kaua. Juba enne saate eetrisseminekut kirjutas Õhtuleht sellest, mis Marina ja Oliveri vahel saates väidetavalt juhtus. Marina uus mees luges läbi vaid pool artiklit - kauem ta end pidurdada ei suutnud.

«Siis, kui leht välja tuli, tuli ta mulle kallale. Siis, kui ta välja luges sealt, et ma olin Oliveriga maganud, kuigi see ei olnud niimoodi,» rääkis Marina. «Mul oli imik süles ja ma jooksin toast välja. Ta tahtis mind lüüa, aga mina pihta ei saanud, vaid laps sai laps lahtise käega vastu pead. Ta rebis mul riided seljast ära. Ma jõudsin ema juurde ja kutsusin politsei, kes viis ta kainestusmajja. Järgmine hommik sai ta välja ja tõin ta koju.»

Mees vabandust ei palunud. Kui Marina ähvardas lahutuse sisse anda, anus mees, et talle veel üks võimalus antaks.

«Ma olin nii loll, et andsin talle selle võimaluse. Meil on korduvalt tülid olnud ja ta on vägivaldne mu kallal olnud. Lapsi muidugi sõimas. Keidile ütles, et «sina värdjas, mine oma isa juurde»,» kirjeldas Marina.

Saate eetrissemineku ajal teadis Marina juba, et Jaanis on rusikad käiku lasknud ka varasemates suhetes. Kuna saate tegelik sisu rahustas mehe maha, siis seekord Marina pääses. 

Kaamerate juuresolekul käitus mees nagu tavaline pereisa. Marina ootab taas last, kuid ta ei usu, et seegi mehe käitumist muudab. Jaanis võib iga saja asja pärast välja minna. Mees ei luba Marinal kellegagi suhelda, isegi oma emaga, ja lõhkunud mitmeid telefoni. Politsei on Jaanise mitmed korrad kainestusmajja viinud. Jaanis olevat ka politseiga agressiivne olnud, aga midagi talle ei tehtud ja trahvi ta ei saanud.

«Näkku ta ei löö ja jälgi eriti ei jäta,» sõnas Marina. Viimseks piisaks jäi see, kui Jaanis Marinalt raha nõudis. Marina keeldus, kuna Jaanis olevat niigi terve aasta tema kulul elanud. Ta viskas mehe riided aknast välja ja teatas, et ei hakka teda üleval pidama. Mees lõi teda seejärel kõhtu ja selga, mis võttis Marinal jalad alt. 

«Ta teab, et mul on selg haige. Kui maha kukkusin, pissisin täis ennast lihtsalt, sest mul oli nii valus,» meenutas Marina pisaraid pühkides. 

Jaanis läks seejärel minema ja Marina kutsus endale koju konstaabli ning tegi politseisse avalduse.

«Jaanis ähvardas, et kui avalduse teen, siis tean, mis juhtub. Ta teeb maatasa meid. Nüüd ootangi, et saaksin kohtu poolt kiiremas korras lahutuse, lapsehooldusõiguse ja lähenemiskeelu,» sõnas Marina. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles