Klubist Teater saab taas üheks ööks nostalgilise atmosfääriga BonBon

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubist Teaer saab taas üheks ööks nostalgilise atmosfääriga BonBon!
Klubist Teaer saab taas üheks ööks nostalgilise atmosfääriga BonBon! Foto: Klubi Teater/BonBon

Oktoobrikuus toimus ajalooline pidu, kui klubis Teater avas üheks ööks uksed vana hea klubi BonBon. Rahva tungival soovil ja eelmise ürituse meeletu edukuse tõttu, tehakse seda taas. Just nii, klubist Teaer saab taas üheks ööks BonBon!

Foto: Klubi Teater/BonBon

Juba sel laupäeval, 6.detsemberil on taas ajalooline  õhtu, mil ühes majas avavad uksed kaks klubi korraga. Tallinna kaks edukamat klubi, BonBon ja klubi Teater, ühendavad jõud, et külastajateni tuua kõige erilisem õhtu. See on üheks õhtuks jälle BonBon.

Laupäeva ööl muutub Ööklubi Teater vanaks heaks BonBon'iks, kus  toimub pidu "Üheks õhtuks jälle BonBon!"  Sellele nostalgilisele peole on oodatud kõik kunagiste BonBoni parimate pidude austajad ja sõbrad.

Foto: Klubi Teater/BonBon

Üheteistkümne tegutsemisaasta jooksul oli ööklubi BonBon tuhandete piduliste meelispaigaks, kus esinesid tippartistid nii Eestist, kui ka välismaalt. BonBon'ile omast hõngu aitavad Teatrisse tuua legendaarse klubi tuntud näod, eesotsas klubiomanik Andres Peetsiga.

Foto: Klubi Teater/BonBon

Üritus, mis sulandab kokku nostalgilise mineviku ning tänapäevase glamuuri, toob pidulisteni eksklusiivse moeshow Kristiina Viirpalult ja Tallinna Karusnaha Meistritelt. Esitlusele tuleb Fur & Bodysuits Show,  mis ühendab kaunid alusrõivad sensuaalsete karusnahast aksessuaaridega. Fashion in Teater moeshow on kokku pannud stilist ja lavastaja Anatoli Ein.

Foto: Klubi Teater/BonBon

Õhtu, mis on tulvil glamuuri, moodi ning parimat peomeeleolu, toob kokku linna lõbusaimad pidutsejad ja parima meelelahutuse. Tule ja saa osa parimast peost sel ööl!

Foto: Klubi Teater/BonBon

Tahad õhtu veeta eriti lõbusalt? Kõigi Elu24 lugejate vahel loositakse välja 100 euro väärtuses baarikrediiti. Loosimises osalemiseks saada sõnum "BonBon Fashion in Teater" meilile mareli@klubiteater.ee Võitjaga võetakse ühendust laupäeval kell 15.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles