Möllugalerii! Triin Tulev pidutses ööklubis Privé uue mehe käevangus?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Klubi Privé üritusel Boing Punk Tschak esines reedel, 28. novembril Berliini Berghain-nimelise ööklubi resident-DJ Len Faki. Lisaks valisid muusikat ka kohaliku Mürk ürituste-seeria DJ’d.

Berliinis elav DJ, produtsent ja plaadifirmaomanik Len Faki on täna techno muusika üks nõutumaid artiste. Ta on olnud 2004. aastal avatud kurikuulsa Berghain nimelise klubi üks esimesi resident-DJsid. Tema esinemised on audio-visuaalsed seiklused, kus Len Faki ei mängi ainult publikule lugusid vaid pigem esineb neile ja nendega koos.

Foto: Klubi Privé

Juba enne 2003. aastat, kui Len Faki kolis Berliini, juhtis ta kahte plaadifirmat - Monoid ja Feis. Asudes elama Saksamaa pealinna, ei läinud kaua kuni ta sai esimeseks resident-DJks uues klubs nimega Berghain.

Foto: Klubi Privé

Lisaks peaesinejale valisid üritusel muusikat üritusteseeria Mürk DJ’d ning Enar «Rakett» Essenson koos külalisega Soomest - DJ Oded Peled.

Foto: Klubi Privé

Teiste seas hullas vägeva peo rütmis ka seltskonnakaunitar Triin Tulev, keda saatis peol tundmatu habemesse kasvanud meesterahvas. Kas tegemist on uue peikaga?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles