Eksklusiivlõik! «Avameelselt» täna: armastatud laulja Heidy Tamme pihtimus vägivaldsest lapsepõlvest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Avameelselt»: armastatud laulja Heidy Tamme pihtimus vägivaldsest lapsepõlvest
«Avameelselt»: armastatud laulja Heidy Tamme pihtimus vägivaldsest lapsepõlvest Foto: Kanal 2

Täna kell 21 räägib Kanal 2 saates «Avameelselt» esmakordselt oma kohutavast lapsepõlvekogemusest lauljanna Heidy Tamme, kes kannatas emaga igapäevaselt isa vägivallahoogude all. «Mul olid ikka peas verevalumid ja ta peksis mind pähe lausa,» tunnistab Tamme saates.

Heidy sai peksa iga väiksemagi asja eest, tema elu oli ohus ja väikesel tüdrukul tuli sageli põgeneda isa eest ka külma õuepimedusse. «Kui inimene jookseb sulle kirvega järgi, siis pead mõtlema kiiresti, kuidas ennast päästa,» ütleb Tamme saates.

Foto: Kanal 2

Kuidas leppida julma minevikuga, kuidas tõusta lootusetuna näivast mustast august suurtele lavadele, imetluse ja tunnustuse maailma?

Maailmas tunnustatud pereterapeut väliseestlane Tiiu Bolzmann räägib kuidas raske minevik end meie hilisemates suhetes ilmutama hakkab, kuidas teha rahu vägivaldse vanemaga ja miks see vajalik on.

«Avameelselt» Heidy Tammega on Kanal 2s täna kell 21.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles