VÕIMALUS VÕITA! Elu24 kingib kümnele õnnelikule ajakirja Golf aastatellimuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

 

Elu24 kingib kümnele õnnelikule lugejale elustiiliajakirja Golf aastatellimuse. Äsja ilmunud golfiajakirja esikaanel ja esiloos tõuseb esile üks maailma tuntumaid golfareid, Ameerika Ühendriikide president Barack Obama. Varem aktiivselt korvpalli harrastanud poliitikule soovitas rahulikuma spordiala valida abikaasa Michelle pärast seda, kui oli näinud mehe kehal sinikaid.
Foto: SCANPIX
Golfiväljakuile ilmunud Obama üllatas kõiki oma džentelmenliku suhtumisega nii võites kui kaotades ning golfimaailmas peetakse teda imetlusväärseks.
 
Mõnede eliitklubide uksed on presidendile ka suletuks jäänud, põhjuseks ennekõike see, et riigipea mänguajaks tuleks kogu klubi turvalisuse kaalutlustel teistele jõukatele liikmetele sulgeda. Praegu kasutab president golfi mängimise võimalust igal tööst vabal hetkel, partneriteks on talle jäänud kõige usaldatavamad inimesed.

 

Kui ka sina soovid saada osa Eesti ja maailma edukaimate inimeste ühest lemmikharrastusest, saada Elu24 toimetusele toimetus@elu24.ee kiri naljakast vahejuhtumisest, mis sinu või su lähedasega golfi mängides on juhtunud. Kui sa aga golfi kunagi mänginud pole, siis kirjuta meile, kellele sa ajakirja aastatellimuse kingiks ja miks just talle. 

 

 

Eesti ainukese golfiajakirja peatoimetaja Ivika Liblik tõdeb, et talv vallutab meid peagi üleni, kuid ajakiri Golf pakub jätkuvalt uudiseid golfimurult: huvitavaid intervjuusid, kasulikke nõuandeid, põnevaid ülevaateid, nalja ja naeru, üllatusi ja üldse meeldivat ajaviidet. Ivika soovitused juhtkirjas on heatahtlikud ja jõuluhõngulised – võtke oma lähedased erilise tähelepanu ja hoole alla ning kinkige neile positiivsem mina! 

 

 

Hea uudis on ka see, et ajakirja Golf on detsembri jooksul 2015. aastaks võimalik tellida poole odavama hinnaga ehk 9 euroga tavapärase 18 euro asemel ning see muudab tellimise ka ideaalseks jõulukingituseks sõpradele ja lähedastele. Tellimuse saab vormistada ajakirja Golf kodulehelt: http://ajakirigolf.ee/telli-ajakiri/

 

«Ajakirja Golf tellimiskampaania eesmärk on golfiuudiste levitamine kogu Eestimaa elanike hulgas. Propageerime kampaaniaga sportlikke eluviise golfi harrastades ning üheks selle mänguga tutvumise võimaluseks on olla kursis Eesti ainsa golfiajakirja vahendusel oluliste golfiuudistega,» rääkis ajakirja vastutav väljaandja Monika Kuzmina.
 
«Meie jaoks on väga oluline ka Eesti rahva terviseaspekt. Teatavasti elab golfi mängiv inimene mittemängijast keskmiselt viis aastat kauem. Kuni detsembrikuu lõpuni vaid 9 eurot maksev golfiajakirja aastane tellimus on ideaalne kingitus neile, kes tervisest lugu peavad.»

 

Kaanest kaaneni lugemist väärivaid kirjaridu täis golfialane väljaanne pakub ohtralt huvitavat teavet neile, kes on juba selle eksklusiivse spordialaga tuttav, aga ka neile, kes alles tahaksid golfist midagi rohkemat teada saada.

Lisaks golfimaailmas toimuvale saab ajakirja tellija teada reisidest, võõrastest maadest, tervislikust elustiilist, moest ja muust põnevast, mis kokku panduna moodustavad suure osa meie igapäevaelust. 

 

 

Ajakirja Golf populaarses katsetuses «Algajad golfiväljakul» on ennast proovile pannud juba värvikas hulk meile kõigile tuntud tegelasi. Katse on edukalt läbinud Kristi Timmer, Veiko Vares, legendaarsed ansamblite Vennaskond ja Karavan liikmed, head eeskuju näitas C-Jam nelik ning samuti tõestasid end golfiväljakul Eesti tuntumad rammumehed. 

Vaata pildigaleriid!

 

 

Saada juba täna kiri Elu24 toimetusele toimetus@elu24.ee, osale ajakirja Golf aastatellimuse loosis ja saa osa elustiilist, mis ei jäta kedagi külmaks! 

 

 

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles