ELU24 LIVE/ Külas käis laulev näitlejanna Diana Klas

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 4.detsembril oli Elu24 Live'l külas värvikas näitlejanna Diana Klas, kes tegeleb aktiivselt ka laulmisega.

Selle aasta oktoobrikuus sai näitlejatar Diana Klas valmis oma päris esimese soololaulu «Udumere sees», misl on salvestatud eesti ja prantsuse keeles.

Lisaks alustas Diana Klas tööd ka oma debüütalbumi kallal, millele on plaanis salvestada tema esimesed 15 laulu.

Foto: promo

Lauljatari esinemiskavasse kuuluvad kaunid ja ehedad prantsuse šansoonid, mida rikastavad Diana värsked laulud tulevaselt sooloalbumilt.

Foto: Erik Prozes

Diana on öelnud, et kuna tal puuduvad ambitsioonid ja on enesekriitiline, siis siiani on tal olnud hirm lugusid välja lasta.

«Olen kartnud, et keegi nagunii ei kuule ja kuna olen näitleja. Mulle on laulusõnad väga olulised! Samuti on oluline, et laulu meloodia oleks ilus!»

Klas lisas, et armastab šansoone ja romansse ning kartis, et sellised lood ehk hetkel pole enam moes!

Esinemistel on naine saanud aga indu, et rahvale tema laulud vastumeelt polegi ning on hakanud saama kirju, et kõik ootavad plaati.

Foto: Viktor Burkivski

Diana fotol koos tütar Annaga.

«Ma ei ütle,et mu hirm oleks kadunud ja mu enesekindlus oleks kasvanud, aga ma olen alustanud ja ei lōpeta enne kui plaat valmis!»

Foto: Erik Prozes

Elu24 live tervitas säravat näitlejannat Diana Klasi neljapäeval, 4. oktoobril kell 12 Elu24 live'i otse-eetris, kus kuulati akustiliselt ka tema värskeid lugusid.

Intervjueerija rollis oli Elu24 peatoimetaja Anu Saagim.

Foto: Erik Prozes

Saatejuht Anu Saagim tänab rõivabrändi LINDEX!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles