Sonata Arctica annab jaanuaris esmakordselt Eestis kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soomest pärit power-metal bänd Sonata Arctica
Soomest pärit power-metal bänd Sonata Arctica Foto: promo

Järgmise aasta 18. jaanuarill astub kontsertklubis Rock Cafe üles Soomest pärit power-metal bänd Sonata Arctica. Piiratud arv pileteid tuleb müügile 5. detsembril kell 10.00 Piletilevi müügipunktides üle Eesti.

Sonata Arctica on Soome linnakesest Kemi pärit power metal-bänd. Algselt moodustati bänd nimega Tricky Beans, mis mõne aja pärast muudeti Tricky Means'ks ja kui bänd oli leidnud power-metal raja, siis muudeti nimi Sonata Arcticaks.

Foto: promo

Ansambli muusika sisaldab suurel hulgal ka sümfoonilise metali elemente ning hilisemas faasis on sinna lisandunud ka elemendid progressiivsest metalist.

Foto: promo

Tänasel päeval kuuluvad bändi laulja-klahvpillimängija Tony Kakko, kitarrist Elias Viljanen, bassimängija Pasi Kauppinen, klahvpillimängija Henrik Klingenberg ja trummar Tommy Portimo.

Foto: promo

Piletid Sonata Arctica kontserdile hinnaga alates 29 EUR tulevad müügile Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti reedel, 5. detsembril kell 10.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles