Solarise keskuses esitletakse «Nullpunkti» fänniraamatut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Karu menuromaanil põhinev noortefilm «Nullpunkt»
Margus Karu menuromaanil põhinev noortefilm «Nullpunkt» Foto: Nullpunkt

Täna, 3. detsembril kell 17 esitletakse Solarise keskuse aatriumis «Nullpunkti» fänniraamatut, mille autoriks on Ingrid Margus. 

2010. aasta kevadel ilmus Margus Karu noorteromaan «Nullpunkt». Peategelase Johannese võitlus enda koha eest koolis ja elus üldse hakkas kõlama kõikjal: televisioonis, raadios, koolides, sotsiaalmeedias ja mujalgi. Teos tõmbas tähelepanu ja tekitas küsimusi. Ühtäkki oli olemas raamat, mis läks noortele väga korda ja nõnda hakkas «Nullpunkt» elama oma elu. 

Foto: promo

Veel enne ilmumist tegi Margus Karu sõprade abil raamatust seninägematu treileri, mis on kogunud ligi 100 000 vaatamist. 2011. aastal lavastas Jaanika Juhanson Rakvere teatris samanimelise noortelavastuse ning 2012. aastal toimus üle-Eestiline casting raamatul põhineva filmi tarbeks, kus osales kokku 1250 noort. 2013. aasta sügisel algasidfilmi võtted, mida näeb kino ekraanidel alates 4. detsembrist. Jaanuaris 2015 jõuab ka ETV ekraanile «Nullpunkti» kuueosaline draamasari.

Foto: Kaader filmist

Miks see nii läks? Kuidas kõik teostus? Kes selle taga olid? Kõigest saab teada «Nullpunkti» fänniraamatust.

Raamatust on esitlusel rääkimas fänniraamatu autor Ingrid Margus, toimetaja Lauri Vanamölder, kirjanik Margus Karu ja filmi «Nullpunkt» produtsent Evelin Soosaar-Penttilä. Esitlusel saab  fänniraamatut endale osta ning tegijatelt autogramme küsida. Raamat jõuab müügile poodidesse üle Eesti ming selle on välja andnud kirjastus Pegasus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles