Tolk ja Maimik on kuulsate koomikute reinkarnatsioon?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Hardy ja Stan Laurel, Andres Maimik ja Rain Tolk.
Oliver Hardy ja Stan Laurel, Andres Maimik ja Rain Tolk. Foto: Filmikaader / Arno Saar/Õhtuleht

Filmikunsti ajalooga kursis olevad inimesed on juba ammu märganud, et Andres Maimik ning Rain Tolk meenutavad oma füsiognoomia poolest väga omaaegseid maailmakuulsaid kinostaare Oliver Hardyt ja Stan Laureli.


Lisaks hämmastavale kehalisele sarnasusele saab võrdusmärgi tõmmata ka mõlema kinoduo loomingu vahel. Nii Laurel-Hardy kui Tolk-Maimik rikastavad meie halli argipäeva huumorikiirtega. Tõsi, tihti on see naer läbi pisarate, kuid seda mõjuvamalt puudutab kunst oma leebete huultega vaataja südant.

«See ei ole sugugi haruldane,» ütles Elu24 konsulteerinud esoteerikaekspert Mme. Cassandra. «Tihti pöörduvad hinged maa peale tagasi, et jätkata eelmises elus pooleli jäänud tööd. Antud juhul võib arvata, et Hardy ja Laurel soovisid teostada end 21. sajandi tehnilisi võimalusi kasutades. Tolgi ja Maimiku aurat uurides võib täheldada, et neid seob sügav side, mis ulatub aastakümnete, võib-olla isegi sajandite taha.»

Laurel/Hardy filmograafiga võib tutvuda siin. Tolgil ja Maimikul on hetkel käsil Eesti rockiajaloo vähetuntud fakte tutvustav film «Kormoranid».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles