«Radar» täna: raskelt haige kunstnik leidis leevendust ravikanepist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Radar“: rasket haigust põdev kunstnik, kes leidis oma haigusele leevendust meditsiinilisest kanepist
„Radar“: rasket haigust põdev kunstnik, kes leidis oma haigusele leevendust meditsiinilisest kanepist Foto: Kanal 2

Täna kell 20:30 räägib Kanal 2 nädalamagasinis „Radar“ oma loo rasket haigust põdev kunstnik, kes leidis oma haigusele leevendust meditsiinilisest kanepist

Kunstniku sõnul on ta läbi proovinud kõike, et haigust leevendada, kuid miski pole andnud nii häid tulemusi nagu meditsiiniline kanep. Nö ravikanepit on Eestis kehtiva korra järgi võimalik taotleda juba üheksa aastat. Taotlusprotsessi algatab raviarst. Tuleb aga välja, et seni ei olegi ühtegi sellist taotlust ravikanepi saamiseks arstide poolt Eestis esitatud.

Foto: Kanal 2

20 aastat tagasi varises Eestis kokku Enelin Meiusi hiiglaslik äriimpeerium, aasta hiljem kadus ta Eestist, jättes maha kolossaalsed võlad. Oma elu viimased aastad veetis Enelin täielikus vaesuses Venemaal. Kuidas Enelin jõukaks sai? Missugused olid võlad, mis ärinaine maha jättis? Missugusne oli Enelini elu? „Radarile“ annavad intervjuu Enelini ema ja lähedased, töökaaslased ja tuttavad.

Eestlane on teada-tuntud kokkuhoidlik ja ei raatsi otsast hallitavat sööki alati ära visata. Tänane „Radar“ külastab laborit, et teha selgeks, kas hallitanud toiduainete mittehallitanud osa on tervisele ohtlik süüa. 

Need ja muud teemad juba täna õhtul kell 20:30 Kanal 2 teleajakirjas „Radar“.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles