Peogalerii: Studio 54 DJ Bert Bevans tantsutas klubis Vabank

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 29. novembril, astus Tallinna klubis Vabank üles Studio 54 DJ Bert Bevans

Bert on mänginud populaarses New Yorgi ööklubis Studio 54, mille püsiklientide hulka kuulusid sellised mainekad nimed nagu Andy Warhol, Liza Minnelli, Bianca Jagger, Elizabeth Taylor, Halston, Mick Jagger, Jerry Hall, Debbie Harry, Grace Jones, Michael Jackson, Calvin Klein, Elton John, Tina Turner, Divine, Margaret Trudeau, Sylvia Miles, Francesco Scavullo, Truman Capote, Margeaux Hemingway, Janice Dickinson, Mikhail Baryshnikov, Diana Ross, Cher, Salvador Dali, Diana Vreeland, John Travolta, Jackie Kennedy Onassis, Brooke Shields ja paljud teised.
 

Bevansi oskus ajaga kaasas käia ning lakkamatu armastus muusika vastu on pikaajalise edu võtmeks olnud juba 70ndatest, mil tema diskorikarjäär alguse sai. Muuseas on muusikatööstus Bert Bevansi tituleerinud tantsumuusika esiisaks! 


 

Foto: Gert Nõgu

Bert Bevansit saatsid sel õhtul DJ Widenski, DJ MK ja DJ Henry ning kaunid tantsijad. Kõikidel külalistel oli võimalus nautida värskendavaid Hennessy Ginger kokteile! 

Klubi Vabank on Tallinnas tegutsenud aastast 2010, Tartus avas klubi Vabank uksed 2013. aasta aprillis. Tegemist on esimese ja ainsa klubiga Eestis, mis tegutseb sama nime ja sarnase ilmega kahes Eesti suurimas linnas.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles