Rihanna ei hakanud kleidiga oma pead vaevama ja võlus moeauhindade jagamisel seksikas jakis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval, 1. detsembril kogunes suur hulk kuulsaid staare Briti Moeauhindade galale, kus selgitati välja parimatest parimad.
 

Briti moeauhindadel noppis uhke tiitli Cara Delevingne, kes sai parima modelli auhinna.

Foto: Jonathan Short/AP

Parimaks naisterõivaste disaineriks nimetati Erdem ning parimaks meesterõivaste disaineriks JW Anderson. Briti parimaks brändiks tunnistati Victoria Beckham ning silmapaistvate saavutuste eest tunnustati Ameerika Vouge’i peatoimetajat Anna Wintouri. 

Foto: JUSTIN TALLIS/AFP

Punane vaip oli staaridest ja modellidest tulvil ning kuulsate tippmodellide seas näitasid oma nägu ka muusikud ja näitlejad. Ei puudunud ka Victoria nägus kaasa David Beckham.

Foto: Jonathan Short/AP

Teiste seas võlusid punasel vaibal pilke tõsielustaarist modell Kendall Jenner, näitleja Emma Watson ja lauljanna Rita Ora ja Rihanna.

Foto: Jonathan Short/AP

Rihanna muidugi unustas taas kleidi selga panna ning köitis pilke mustas seksikas Stella McCartney jakis, millele andsid punkti stilettod ja mustad sukad.

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles